Masterplast kariera

U Masterplast grupaciji, mi ne prodajemo samo proizvod, već nudimo i kompleksan sistem usluga, što je za naše kupce velika vrednost, zato što to čini njihov posao još uspešnijim. Pridruži se mladalačkom timu, koji je posvećen pružanju kvalitetnih usluga, sa stabilnom i aktivnom poslovnom pozadinom međunarodne grupe kompanije sa stalnim rastom. Ako i ti imaš u sebi tu dinamičnu energiju, koja će doneti promene, da Masterplast grupacija postane dominantan predstavnik na Evropskom tržištu izolacionih materijala, pridruži nam se.

Jedna mađarska  priča o uspehu

Za 19 godina postojanja naša kompanija je mnogo napredovala. Krenula je sa samo pet članova, izašla je na međunarodnu scenu i trenutno broji 600 zaposlenih. Rezultati uspeha – od osnivanja – pomoću kompetentnih, spremnih vođa, koji upravjaju i podržavaju naš tim i pomažu jedan drugom, sa održavanjem dobrih međuljudskih odnosa postižu zajedničke uspehe.

Dinamičan napredak sam po sebi, naše zaposlene stalno dovodi u nove i nove izazove, a njihovu sposobnost ništa ne pokazuje bolje, nego da sa potrebnim entuijazmom i dinamičnosću uspešno prelaze preko prepreka.

I dalje očekujemo prijave u naš tim onih koji su uporni, željni izazova, dokazivanja i koji mogu ovu kompaniju da osete kao svoju. Tokom godine očekujemo prijave svih zainteresovanih i onih bez iskustva i onih sa iskustvom u ovom poslu. Sve biografije biće zavedene u našu bazu i ukoliko se ukaže potreba za vašim profilom, zaposleni u HR službi će Vas odmah kontaktirat za dalje informacije i dobićete od nas poslovnu ponudu.Naše firme ćerke su spremne. Dali si i Ti spreman/na za izazove? Ukoliko si ambiciozan/na, prilagodjiv/a, težiš ka ostvarenju ciljeva, ako želiš da gradiš karijeru u jednoj međunarodnoj firmi, govoriš i pišeš neki od sledećih jezika javi nam se : češki, slovački, hrvatski, srpski, rumunski, ruski, ukrajinski.Kontinuirano očekujemo Vaše prijave, bilo da ste završili osvovnu, srednju školu ili ste fakultetski obrazovani. Mi nudimo više mogućnosti, jer je kompanija u stalnom razvoju. Potrebni su nam kolege u kancelarijama, magacinu i u prizvodnji, viljuškaristi i vozači.

Iza svakog uspeha stoji jedan san. Vera u uspeh i uporan rad za postizanje.

– /David Tibor, glavni direktor/