Masterplast YU Doo

Masterplast je osnovan 1997. godine u Mađarskoj, i važi za najvećeg mađarskog proizvođača građevinskih materijala u centralno evropskoj regiji. U Srbiji, u Subotici, Masterplast YU doo je osnovan 2002. godine i predstavlja jednog od glavnih snabdevača domaćim trgovinskim kompanijama koje se bave prometom građevinskih materijala.

Proizvodi i proizvodnja

Masterplast YU zauzima vodeću poziciju na tržištu elemenata za fasadnu izolaciju, visokogradnju, kao i sisteme suve gradnje. Proizvodnjom u pogonima u Mađarskoj i Srbiji, kao i saradnjom sa strateškim partnerima pokriva i obezbeđuje stabilno snabdevanje robom domaćeg kao i za veći deo Evropskog tržišta.

Pružalac poslovnih usluga

Obezbeđujemo kvalitetne poslovne usluge našim partnerima putem razvijenog prodajnog sistema orijentisanog prema kupcu, stalnom kontrolom kvaliteta proizvoda, stabilnim snadbevanjem tržišta i fleksibilnim logističkim rešenjima.

Održivost

Masterplast pridaje veliki značaj održivosti, energetskoj efikasnosti i zaštiti životne sredine kako u svojim internim procesima, tako i u proizvodnjii razvoju proizvoda.

Misija

Izgrađenim profesionalnim vrednosnim sistemom uz neprestanu kontrolu proizvodnje i logistike, kao i sa konstantnim informisanjem i usavršavanjem zaposlenih radnika, pružamo usluge svojim klijentima.