Tu smo za naše partnere

Naša poslovna filozofija je zasnovana na  kontinuiranom  razvoju saradnje i orijentaciji prema kupcu, kao i na stvaranju i održavanju skladnih partnerskih odnosa.

Šta nudimo partnerima?

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju vrednosti, baziranu na osiguranju postojanog kvaliteta proizvoda i usluga iz našeg asortimana, nastojimo da pomognemo našim poslovnim partnerima da unaprede svoje poslovanje.

Bogata ponuda proizvoda

U 5 različitih grupa nudimo blizu 2000 proizvoda, koji se odlikuju visokim kvalitetom i povoljnom cenom u odnosu na kvalitet i brzinu isporuke. Naši brendirani proizvodi su dobro poznati kako na domaćem tako i na delu evropskog tržišta građevinskih materijala i postaju sve popularniji među profesionalnim korisnicima.

Fleksibilna logistika

Partnerima sa kojima gajimo višegodišnju uspešnu saradnju je dobro poznato da je Masterplast logistika više od transporta. Veoma smo ponosni na to da je u skoro 20 godina postojanja, Masterplast logistika postala priznata od strane naših partnera. Fleksibilnim logističkim rešenjima činimo naše proizvode uvek dostupnim i time dajemo partnerima mogućnost za brži obrt sredstava i postizanje optimalne količine zaliha.

Proizvodnja

Masterplast YU snabdeva svoje partnere većinom proizvodima iz sopstvenih proizvodnih baza. Stalnim unapređenjem opreme u našim ispitnim laboratorijama, u mogućnosti smo vršiti konstantnu kontrolu kvaliteta proizvoda, kako bismo našim partnerima obezbedili postojan kvalitet kupljenog proizvoada a time i sigurnost u radu.

Sistem prodaje

Naš prodajni tim je prisutan na tržištu širom zemlje. Nastojimo da podržimo naše partnere u poslovnim izazovima i da razvijamo kvalitetne partnerske odnose.