Tu smo za naše partnere

Naša poslovna filozofija je kontinuirani razvoj, pristup usmeren na klijenta i skladno, pažljivo vođenje partnerstva.

 

Šta nudimo partnerima?

Nastavljajući sa svojim više od 20 godina starim Masterplast vrednostima i tradicijama, dugoročno pomažemo svojim partnerima da uspeju u poslu, baziranom na osiguravanju konzistentnog kvaliteta u celom asortimanu i paketu usluga.

 

Ogromna ponuda proizvoda

U 5 kategorija proizvoda nudimo 2000 proizvoda u 25 grupa. Našu ponudu karakteriše dobra vrednost za novac, stalni kvalitet i laka prodaja. Naši brendirani proizvodi su dobro poznati na domaćem tržištu građevinskih materijala i dobijaju na popularnosti među profesionalnim korisnicima.

 

Fleksibilna rešenja za logistiku

Na nivou grupe, naš vozni park se sastoji od oko 170 kamiona i odgovorna je za domaći i međunarodni prevoz materijala. Jedan od ključeva uspeha naše kompanije u građevinskoj industriji je veća logistička fleksibilnost i nivo usluga koji je prilagođen potrebama naših partnera.

 

Pozadina proizvodnje

Masterplast YU, danas uglavnom pokriva proizvodnu osnovu sopstvenih proizvodnih pogona, osiguravaljući konstantan kvalitet i stabilno sabdevanje svojih partnera. Mi kontinuirano unapređujemo opreme u našim laboratorijama, oni nam omogućavaju da izvršimo željene mehaničke testove na proizvodima, pomoću verifikovanih instrumenata, uključujući pritiske, zatezne, testove i masovnu, dimenzionalnu tačnost i testove gustine.

 

Personalni sistem prodaje 

Naš iskusni prodajni tim prisutan je na tržištu sa pokrivenošću širom zemlje. Podržavamo naše partnere u poslovnim i profesionalnim izazovima svakodnevnog života, kroz kvalitetne lične odnose. Razvijamo naše partnere sa kontinuiranom obukom, sa obimnim znanjem tržišta kako bismo pružili pravu stručnu pomoć našim partnerima. Naš dugoročno uspešan tim pomaže našoj korisničkoj službi sa fleksilinošću i brzinom.