Blog

Masterplast YU na proslavi povodom 104 godine postojanja Privredne komore Vojvodine

Privredna komora Vojvodina obeležila je 104 godine rada, uz brojne goste i privrednike sa kojima sarađuje.

Kompanija „Masterplast“ donirala Opštoj bolnici opremu za intenzivnu negu

Kompanija "Masterplast" donirala je subotičkoj Opštoj bolnici tri pacijent monitora i dva "Picco" modula. Ova oprema, vredna 1,2 miliona dinara, namenjena je za monitoring pacijenata u jedinici intenzivne nege.

Sve što treba da znate o proizvodnji staklene mreže

Proizvodnja visokokvalitetne staklene mreže je apsolutno neophodna, jer je neophodan element za za ojačavanje cementnih obloga i slojeva fasadnih termoizolacionih sistema.

Upotreba paropropusnih krovnih folija

Jedan od najvažnijih uslova da naš dom dugotrajno pruža adekvatnu zaštitu jeste, da mesto gde živimo bude sagrađeno od najboljih mogućih materijala uz primenu stručnosti. Praksa i standardi su se godinama znatno menjali,...

Upotreba i postavljanje geotekstila

Geotekstil je jedan od neizostavnih materijala u stvaranju trajno negovanog i urednog vrta. Nije iznenađujuće što se sve češće primenjuje kako u profesionalne, tako i u privatne svrhe.

EPS stiropor ploče za dobru izolaciju!

Najvažnija karakteristika EPS stiropora, odnosno ekspandirane polistirenske pene jeste da je izuzetno dobar toplotni izolator. Ovo svojstvo poseduje zahvaljujući vazduhu koji se nalazi u zatvorenim ćelijama iste. Zatvore...